Μεσολόγγι: «Μηνύματα από περίεργους αριθμούς» καταγγέλλει η μητέρα του Μπάμπη (vid)

Άγνωστο παραμένει ακόμη στις Αρχές το κίνητρο για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου που σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2024 στο Μεσολόγγι.

mpampis-mesologgi

Η μητέρα του άτυχου Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι καταγγέλλει μηνύματα από παράξενους αριθμούς στο κινητό του δολοφονημένου αλλά και σε φίλους του, την μοιραία νύχτα της δολοφονίας.

Οι κάτοχοι των αριθμών αυτών δεν έχουν εντοπιστεί ενώ όπως λέει η μητέρα του Μπάμπη μιλώντας στην εκπομπή Tlive αν τους καλέσει κάποιος δεν «βγαίνει κανείς».

Η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου, αναφέρει στις δηλώσεις της στο Tlive πως: «αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε τη μέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα.

Αν τα καλέσεις δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιον ανήκουν. 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν».

Παράλληλα δηλώνει πως θέλει απευθύνει ένα ερώτημα στον άνθρωπο που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

«Να τον δω απλά όταν κατέβει στο δικαστήριο, αν μπορέσω να πάω κοντά του, να του πω γιατί το έκανε, γιατί…» τονίζοντας πως ο γιος της δολοφονήθηκε για τα λεφτά.

Τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει το πένθος για το χαμό του γιου της, την πληγώνουν και όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του. «Ακούγαμε πολλά και για μένα και για το παιδί. Μία δεύτερη δολοφονία. Είχα το παιδί μου που είχα χάσει κι είχα κι αυτό, μεγάλη πίκρα. Για αυτές τις δουλειές πρέπει να τρέχεις το παιδί ήταν στο σπίτι» δήλωσε στο T-live.

Ακόμη ανέφερε πως «από όλη την παρέα των κυνηγών μόνο μ’ έναν έχω συναντηθεί τυχαία. Οι υπόλοιποι έχουν χαθεί».

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το μοιραίο βράδυ
Η εκπομπή Tlive φέρνει στο βίντεο νέα βίντεο ντοκουμέντα από το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται πως στις 23.01 ο κρεοπώλης κινείται από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών μπροστά στο νοσοκομείο. Μάλιστα πάει με το αυτοκίνητο παρά το γεγονός πως η απόσταση είναι ελάχιστα μέτρα.
Νωρίτερα είχε προχωρήσει στην αγορά χαρτιού κουζίνας από το μίνι μάρκετ αλλά και η βόλτα στη θάλασσα, όπου φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του.

Στο δεύτερο βίντεο ο κρεοπώλης επιστρέφει στο σπίτι του από την βόλτα στη θάλασσα και από τις 21:39 επιδίδεται σε καθαριότητα του σπιτιού του.

Στο τρίτο ντοκουμέντο, ώρα 20:49, καταγράφεται το τελευταίο καρέ του αυτοκινήτου πριν τη δολοφονία, με την κάμερα από πάρκο φωτοβολταϊκών στην καρδιά του κάμπου να καταγράφει το τζιπ του κρεοπώλη.

Στο επόμενο βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο του κρεοπώλη επιστρέφει και σταματά στο πάρκο για λίγα λεπτά.