Μεσολόγγι: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη – Στενεύει ο κλοιός για την εξαφάνιση

Κάτω από το νερό συνεχίστηκαν το Σάββατο 13/1 οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 30χρονου που αγνοείται 8 μέρες. Εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη…

mesologgi_3

Κάτω από το νερό συνεχίστηκαν το Σάββατο 13/1 οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 30χρονου που αγνοείται 8 μέρες.

Εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.

Εννέα ημέρες μετά την τελευταία στιγμή που κάποιος είδε ζωντανό τον 30χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι, το θρίλερ της εξαφάνισης του μπαίνει στην τελική ευθεία με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές τις επόμενες ώρες καθώς συμπληρώνεται το παζλ των ερευνών.

Ιδιώτης δύτης, μετά από εντολή της οικογένειας σε συνεργασία με τις Αρχές, ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούν τις Αρχές στην συγκεκριμένη περιοχή.

«Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες», δήλωσε ο δύτης, Τσίκνιας Ιωάννης.

Μεσολόγγι:  «Μίλησε» το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη

Από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη έχουν ανακτηθεί δεδομένα τα οποία φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών με αφορμή τα χρήματα που είχε δανείζει ο 30χρονος στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης.

Επιπλέον, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον 30χρονο ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα προτού του πάρουν το κινητό του οι Αρχές.

Σημαντικό για την εξέλιξη της έρευνας θεωρείται ο εντοπισμός αυτών των ατόμων. Κατά συνέπεια, φαίνεται πως γνωρίζουν και άλλοι τι συνέβη στη συνάντηση του κρεοπώλη με τον 30χρονο.

Τέλος, πολύ σημαντικό θεωρούνται τα ευρήματα από εφαρμογές και μέσα δικτύωσης.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Από την οικογένεια του 30χρονου θεωρούν πλέον ως δεδομένο ότι ο Μπάμπης έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας με τον πατέρα του εξαφανισμένου να υποστηρίζει ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει σε περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο, όπου υπάρχει ένα πάρκο φωτοβολταϊκών όπου η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο το 50χρονου. Οι Αρχές παίρνουν πολλές καταθέσεις για τη σχέση του 30χρονου με τον κρεοπώλη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου θα συνεχιστούν ενώ στο Μεσολόγγι παραμένει το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών.