ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολόγγι: Μηχανήματα μεγάλης αξίας έκαναν “φτερά” από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού

Μεσολόγγι: Μηχανήματα μεγάλης αξίας έκαναν “φτερά” από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού

Μεσολόγγι: Μηχανήματα μεγάλης αξίας έκαναν “φτερά” από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού

Κλοπή που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού του Μεσολογγίου πραγματοποίησαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του, από τις οποίες απέσπασαν μηχανήματα μεγάλης αξίας ενώ προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Οι δράστες έσπασαν και αφαίρεσαν κάμερες, ξήλωσαν όλους τους αγωγούς από τους κεντρικούς πίνακες, τον υποσταθμό και την γεννήτρια, αφαίρεσαν πολλές μπαταρίες και άλλα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι κλοπή είχε σημειωθεί και πριν ένα εξάμηνο  στο Βιολογικό των  Οινιαδών και είχαν προκληθεί σοβαρές ζημιές.

“Λεηλατείται η περιουσία του Δήμου”

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Κώστας Λύρος ανέφερε σχετικά: «Η ΔΕΥΑΜ βάλετε από παντού και κάνει τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί στα τεράστια προβλήματα και να είναι δίπλα στον πολίτη!

Το χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση είναι χιλιάδων ευρώ και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί η Επιχείρηση, με τα χρέη που κουβαλάει από το παρελθόν αλλά και τα υψηλά κόστη που επωμίστηκε, με την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου, για να αποκαταστήσει το δίκτυο ύδρευσης.

Η περιουσία του δήμου μας λεηλατείται και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να την προστατεύσουμε. Ενημερώσαμε την αστυνομία, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της, ενώ ήδη υποβάλαμε μήνυση κατ’ αγνώστων».

Ξήλωσαν όλους τους αγωγούς από τους κεντρικούς πίνακες

Έξι νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων – Ποιοι δικαιούνται επίδομα των 534 ευρώ τον Ιανουάριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ