ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Μαζική η συμμετοχή των εμπόρων στην κινητοποίηση για το Πρωτοδικείο (εικόνες)

Μεσολόγγι: Μαζική η συμμετοχή των εμπόρων στην κινητοποίηση για το Πρωτοδικείο (εικόνες)

Μεσολόγγι: Μαζική η συμμετοχή των εμπόρων στην κινητοποίηση για το Πρωτοδικείο (εικόνες)

Μαζική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή των εμπόρων στην μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι κατά της υποβάθμισης του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου:

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου χαιρετίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων που, ακολουθώντας τη σχετική απόφαση του ΔΣ, έκλεισαν τα καταστήματά τους από τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, 2 Φεβρουαρίου και έδωσαν δυναμικό παρών στη μεγάλη, πανδημοτική κινητοποίηση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης για τη διατήρηση του κεντρικού Πρωτοδικείου στην πρωτεύουσα Αιτωλοακαρνανίας, Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου Κωνσταντίνου Πασιόπουλου εκτός Μεσολογγίου, τη διοίκηση του Συλλόγου εκπροσώπησαν στην κινητοποίηση οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας μαζί με τη γενική γραμματέα Μαρία Πλαστήρα, τον οικονομικό επόπτη Θωμά Καραγιάννη, τον αναπληρωτή οικον. επόπτη Ντίνο Καραδήμα και τον υπεύθυνο Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Γιάννη Χαλαζιά.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ