Μεσολόγγι: Μαύρα μπαλόνια στις εισόδους των καταστημάτων για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε μια συμβολική κίνηση, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προχώρησαν οι έμποροι στο Μεσολόγγι.

Μεσολόγγι μαύρα μπαλόνια

Σε μια συμβολική κίνηση, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προχώρησαν οι έμποροι στο Μεσολόγγι, με πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου.

Στην είσοδο των καταστημάτων τοποθετήθηκαν μπαλόνια μαύρου χρώματος ενώ αντιπροσωπεία του Συλλόγου συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης (16.03.23).

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της Πέμπτης 16 Μαρτίου, οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας παραβρέθηκαν εκ μέρους της διοίκησης του Συλλόγου στη συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου, εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

Επίσης μοιράστηκαν μπαλόνια μαύρου χρώματος στα μέλη μας και αναρτήθηκαν έμπροσθεν των καταστημάτων σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, σε ένδειξη σεβασμού της μνήμης των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Αγρίνιο: Με συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Παπαστράτου διαμαρτυρήθηκαν οι έμποροι για την τραγωδία στα Τέμπη