ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι:Κινητοποίηση στην Δ.Ο.Υ. με σύνθημα: «Όχι άλλη υποβάθμιση»

Μεσολόγγι:Κινητοποίηση στην Δ.Ο.Υ. με σύνθημα: «Όχι άλλη υποβάθμιση»

Μεσολόγγι:Κινητοποίηση στην Δ.Ο.Υ. με σύνθημα: «Όχι άλλη υποβάθμιση»

Σε κινητοποίηση βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου στηριζόμενοι και από συναδέλφους τους από το Αγρίνιο, διεκδικώντας την μη υποβάθμιση της υπηρεσίας.

Η υποβάθμιση θα είναι γεγονός, αν μεταφερθεί στο ίδιο κτίριο και το Λιμεναρχείο καθώς δεν θα υπάρχει χώρος για την σωστή λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Οι εργαζόμενοι απέχουν από τα καθήκοντά τους προκειμένου να γίνει κατανοητό στους αρμοδίους ότι η Δ.Ο.Υ. πρέπει να παραμείνει ως έχει από κτιριακής άποψης, αλλά παράλληλα ζητούν την αναβάθμισή της και σε καμία περίπτωση την συρρίκνωσή της.

Για την στέγαση του Λιμεναρχείου η δημοτική αρχή Μεσολογγίου, αλλά και άλλοι φορείς έχουν προτείνει λύσεις τις οποίες τα αρμόδια υπουργεία πρέπει να δουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Στην κινητοποίηση ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και με την ιδιότητά του ως φοροτεχνικός Σπύρος Βασιλείου καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Σκαρμούτσος και Πάνος Νούλας ως μέλη της επιτροπής που συστήθηκε από τον δήμο για την διαχείριση της υπόθεσης. Τα αιτήματα των εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. στηρίζει και ο Εμπορικός Συλλογος και στην κινητοποίηση παραυρέθηκαν ο πρόεδρος Βασίλης Σπυρόπουλος και μέλη του Δ.Σ.

Βασικό σύνθημα της κινητοποίησης το οποίο έχει αναρτηθεί και σε πανό είναι: «Όχι άλλη υποβάθμιση».

aixmi-news.gr

Οι Επαγγελματίες Αλιείς Μεσολογγίου και Αιτωλικού στηρίζουν τη μεταφορά του Λιμεναρχείου στη ΔΟΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr