ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Ημερίδα για τις αλλαγές στον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης

Μεσολόγγι: Ημερίδα για τις αλλαγές στον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης

Μεσολόγγι: Ημερίδα για τις αλλαγές στον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας στο dk@pde.gov.gr, για την βέλτιστη διοργάνωση της ημερίδας.

Επισημαίνουμε τα κάτωθι:

1. Η λίστα συμμετεχόντων θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις μέσα στο αμφιθέατρο. Υπάρχει η πιθανότητα να περιοριστεί ο αριθμός των συμμετεχόντων (θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των εταιριών), ώστε να εκπροσωπηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά ταυτόχρονα να τηρηθούν και τα μέτρα προφύλαξης.

2. Η ώρα έναρξης της ημερίδας είναι 09.00 π.μ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν νωρίτερα, ώστε να γίνει η εγγραφή με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

3. Στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών, γάντια και μάσκα προσώπου. Θα γίνεται θερμομέτρηση των συμμετεχόντων πριν την είσοδο στον χώρο.
4. Οι θέσεις που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στο αμφιθέατρο θα είναι επισημασμένες.

5. Δεν θα διανεμηθεί έντυπο υλικό, αλλά όλες οι παρουσιάσεις και οι οδηγοί θα αποσταλούν ηλεκτρονικά με e-mail στις διευθύνσεις που θα δηλωθούν από τους συμμετέχοντες στο παρουσιολόγιο.

6. Προτείνεται ισχυρά στους συμμετέχοντες να φέρουν τη δική τους γραφική ύλη.

7. Στο διάλειμμα θα προσφερθεί καφές και αναψυκτικά τηρώντας όλα τα μέτρα βιοασφάλειας. Προτείνεται ισχυρά τα διαλείμματα να πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου.

8. Τέλος, καθ’ όλη την διάρκεια της ημερίδας προτείνεται ισχυρά η τήρηση των αποστάσεων 2 μέτρων μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr