ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Κάηκε κατάστημα ρούχων – “Να φυλαχθούν οι εμπορικοί δρόμοι” θέλει ο Εμποροβιομηχανικός

Μεσολόγγι: Κάηκε κατάστημα ρούχων – “Να φυλαχθούν οι εμπορικοί δρόμοι” θέλει ο Εμποροβιομηχανικός

Μεσολόγγι: Κάηκε κατάστημα ρούχων –  “Να  φυλαχθούν οι εμπορικοί δρόμοι” θέλει ο Εμποροβιομηχανικός

Σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά πού εκδηλώθηκε χθες το βράδυ προκλήθηκαν στο κατάστημα της αλυσίδας ρούχων στο Μεσολόγγι που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά και δεν επεκτάθηκε στα διπλανά καταστήματα.

Εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εμπρησμού σύμφωνα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός.

Με ανακοίνωσή του ο  Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου κάνει λόγω για πρωτόγνωρη πράξη και ζητάει τη φύλαξη των εμπορικών δρόμων από την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε για ενέργεια βανδαλισμού σε βάρος νέας επιχείρησης επί της οδού Λόρδου Βύρωνος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές στους άνωθεν ορόφους του κτιρίου και να καταστραφούν εμπορεύματα αξίας χιλιάδων ευρώ, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καταδικάζει απερίφραστα την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η διοίκηση του Συλλόγου προτίθεται να προβεί σε διάβημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει έντονη φύλαξη στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και να γίνουν οι απαραίτητες συντονισμένες ενέργειες ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Επιπλέον, η διοίκηση του Συλλόγου πρόκειται να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ., με το οποίο θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα στηρίξει τον επιχειρηματία που υπέστη αυτή την καταστροφή.

Πράξεις σαν αυτές είναι πρωτόγνωρες για την πόλη του Μεσολογγίου και θεωρούμε ότι είναι παντελώς ξένες ως προς τους δημότες της πόλης μας και το σύνολο του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου”.

Πηγή: aixmi-news.gr

Αδιανόητο περιστατικό: Ντελιβεράς έπεσε σε παγίδα με τεντωμένη πετονιά σε δρόμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr