ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Ευχαριστήρια δήλωση του Γιάννη Τσώλου που επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μεσολόγγι: Ευχαριστήρια δήλωση του Γιάννη Τσώλου που επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μεσολόγγι: Ευχαριστήρια δήλωση του Γιάννη Τσώλου που επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευχαριστίες για το γεγονός ότι προτάθηκε από το δήμαρχο Μεσολογγίου να είναι ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασε ο Γιάννης Τσώλος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ευχαριστώ το Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο για την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκανε να είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ακόμη μια φορά και τους συναδέλφους που στήριξαν την πρόταση αυτή.

Μέσα από μια άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο, Κώστα Λύρο και από την δική μου θέση αντιμετωπίσαμε και προωθήσαμε μεγάλα ζητήματα για τον τόπο μας και παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε αταλάντευτα ώστε ο Δήμος μας να μπει επιτέλους σε αναπτυξιακή τροχιά.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Πάντοτε θεσμικά, δίκαια & ισότιμα προς όλες τις παρατάξεις θα συνεχίσω να τηρώ κατά γράμμα τις δημοκρατικές διαδικασίες, προς όφελος της κοινωνίας, στο κορυφαίο πολιτικό όργανο για το Δήμο μας, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο».

Λιβανός: Διεθνής επιτυχία για το Μεσολόγγι και τον ελληνικό πολιτισμό η εξέλιξη στην παραδοσιακή αλιεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ