Μεσολόγγι – Εξαφάνιση 31χρονου: Νέα στοιχεία στο φως από τα κινητά του κρεοπώλη και του αγνοούμενου κυνηγού – Κρίσιμη ημέρα

Ο 50χρονος κρεοπώλης, δεν είχε εντέλει αφήσει το κινητό στο σπίτι του, όπως έλεγε ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ενώ νέα στοιχεία έρχονται…

sequence-06.01_04_34_01.still022-e1704916287507-1

Ο 50χρονος κρεοπώλης, δεν είχε εντέλει αφήσει το κινητό στο σπίτι του, όπως έλεγε ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ενώ νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα από τις 20:40 έως τις 21:41 που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Κι αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, καθώς φαίνεται εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού κυνηγού, Μπάμπη.

Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς ήθελε να κάνει κάποια κλήση. Σήμερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα κάνουν κάποιες μετρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να δουν σε ποια άλλα σημεία ενεργοποιήθηκε το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη.

Από το κινητό του αγνοούμενου προέκυψε ότι, ενώ αρχικά το τελευταίο στίγμα ήταν στις 21:45, τα εργαστήρια της Αστυνομίας αποφάνθηκαν ότι το τελευταίο στίγμα τελικά ήταν στι 23:49 το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, καθώς ο ίδιος εισήλθε στο Facebook. Από εκεί, ακολούθως, χάθηκε το στίγμα.

Σήμερα το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα -όπως αναφέρουν πληροφορίες- από το σπίτι του κρεοπώλη και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου. Εκεί θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο αγνοούμενος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.

 

Πηγή: ertnews.gr