ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Έρχονται τρεις «Μουσικές Βραδιές» μετά το …ταξίδι σε άλλες περιοχές του Δήμου

Μεσολόγγι: Έρχονται τρεις «Μουσικές Βραδιές» μετά το …ταξίδι σε άλλες περιοχές του Δήμου

Μεσολόγγι: Έρχονται τρεις «Μουσικές Βραδιές» μετά το …ταξίδι σε άλλες περιοχές του Δήμου

Στην πόλη του Μεσολογγίου έρχονται οι «Μουσικές Βραδιές» που ταξίδεψαν σε πολλές περιοχές του Δήμου και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία!

Η ανακοίνωση του Δήμου

“Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου παίρνει τη σκυτάλη για την κορύφωση και ταυτόχρονα ολοκλήρωση της πρωτοπόρας φετινής διοργάνωσης που έλαβε χώρα σε πάρα πολλά δημοτικά διαμερίσματα.

Οι «Μουσικές Βραδιές» σημείωσαν τεράστια επιτυχία όπου και να πραγματοποιήθηκαν καταφέρνοντας να δημιουργήσουν από ένα μεγάλο και χαρούμενο κοινωνικό γεγονός σε κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό, να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά για να διασκεδάσει και ταυτόχρονα ενισχύθηκαν και έγιναν πιο γνωστά τα εξαιρετικά τοπικά μας συγκροτήματα.

Χτες το βράδυ σταθμός ήταν η Μαγούλα Νεοχωρίου και ακολουθεί το Μεσολόγγι με τρείς μουσικές βραδιές.

Η πρώτη είναι μεθαύριο Παρασκευή με το συγκρότημα του Θωμά Θεοφιλάτου στην πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μανωλάτος με την ορχήστρα του στην κεντρική πλατεία και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο όπου θα μας κάνουν μουσική συντροφιά οι Βαγγέλης Μιμμής και Ευγενία Γρέντζελου.

Είστε όλοι καλεσμένοι!”.

Αγρίνιο: Ο καθιερωμένος αγιασμός στον παιδικό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr