ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στον Ναυτικό Όμιλο για την κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου

Μεσολόγγι: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στον Ναυτικό Όμιλο για την κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου

Μεσολόγγι: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στον Ναυτικό Όμιλο για την κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου

Στις 9-2-21  ο Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού & Ολυμπισμού κος Νικολακόπουλος Δημήτρης μαζί με τη κα Αμαλία Βούλγαρη Αντιπρόεδρο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και  στελέχη της Περιφέρειας και συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κου Μαυρομάτη, επισκέφτηκαν το ΝΟΜεσολογγίου στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας για τη κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου στο Μεσολόγγι και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις για το τελικό σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του έργου.

Ο ΝΟΜεσολογγίου από το 2006 προωθεί τον προπονητικό – αθλητικό τουρισμό στη περιοχή εκμεταλλευόμενος το συγκριτικό του πλεονέκτημα που είναι η Λιμνοθάλασσα μας. Έχουμε διοργανώσει δεκάδες ναυταθλητικές δράσεις, έχουμε φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές για χειμερινή προετοιμασία και μετά από 15 χρόνια προσπαθειών νομίζουμε ότι έχει ωριμάσει η ιδέα μας για τη δημιουργία προπονητικού κωπηλατοδρομίου, Ο ΝΟΜ υποστηρίζει ότι ο αθλητικός και εναλλακτικός τουρισμός είναι μονόδρομος για την περιοχή μας.

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

Rapid Tests στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr