ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου

Μεσολόγγι: Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου

Μεσολόγγι: Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου

Μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση της 21ης Αυγούστου 2021 που αφορά με την λήψη μέτρων προστασίας της Δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊούCOVID-19, γίνεται γνωστό ότι τίθενται και πάλι σε λειτουργία τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) των Δήμων.

Όπως ανακοινώθηκε, την  Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, ο χώρος του ΚΑΠΗ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θα βρίσκεται και πάλι στην διάθεση των ωφελούμενων, με την τήρηση ωστόσο των όρων και προϋποθέσεων διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Συνεπώς, οι φιλοξενούμενοι στην δομή του Δήμου θα πρέπει είτε να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους προ τουλάχιστον 14 ημερών επιδεικνύοντας το σχετικό πιστοποιητικό, είτε να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Σύμφωνα με την Απόφαση, σε κάθε δομή ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολισμού και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελουμένων ανά ημέρα, με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αγρίνιο: Απόψε η συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στον κινηματογράφο ”Ελληνίς”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr