ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα

Μεσολόγγι: Εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα

Μεσολόγγι: Εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε την Κυριακή, 10/10/2021 ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα Amrit Lugun, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην Αιτωλοακαρνανία προσκεκλημένος των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα».

Ο Ινδός Πρέσβης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο και στο επίκεντρο της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούν την ιστορία, τον πολιτισμό, τα υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα, που παράγονται στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα θέματα.

Ο Κώστας Λύρος μαζί με τον Amrit Lugun, την Αγγελική και Ευφροσύνη Μπαλαούρα πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων.

Ο Πρέσβης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την περιοχή μας ενώ ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου ανέφερε σχετικά «τέτοιου είδους επισκέψεις είναι χρήσιμες διότι ενισχύουν ακόμη περισσότερο την προβολή του Δήμου μας και μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν, σε διάφορους τομείς».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.

“Αγρίνιο Μπορείς”: Ο ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» αξίζει να είναι τουλάχιστον πανελλήνιο αθλητικό γεγονός κι όχι να παραμένει τοπικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr