ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτισμοςΜεσολόγγι: Ένας χρόνος πολιτιστικής δημιουργίας στο «Κτίριο Χρυσόγελου»

Μεσολόγγι: Ένας χρόνος πολιτιστικής δημιουργίας στο «Κτίριο Χρυσόγελου»

Μεσολόγγι: Ένας χρόνος πολιτιστικής δημιουργίας στο «Κτίριο Χρυσόγελου»

Ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας –Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και το «Κτίριο Χρυσόγελου» συμπληρώνουν ένα χρόνο πολιτιστικής παρουσίας μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων και συνεργασιών.

Με αδιάλειπτο στόχο την καλλιέργεια της παιδείας των πολιτών, όπως αναφέρεται σχετική ενημέρωση, το «Κτίριο Χρυσόγελου» συνέβαλλε στην καταπολέμηση της αποπνευματοποίησης της εποχής μας, προβάλλοντας πρωτότυπες, εικαστικές εκθέσεις με Έλληνες και ξένους δημιουργούς, διεθνούς φήμης, φιλοξενώντας ξεχωριστές παρουσιάσεις βιβλίων, διοργανώνοντας ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις σε σημαίνουσες τοποθεσίες και σε χώρους σπουδαίας μνημειακής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής αξίας.

Το παρελθόν και το παρόν του κτιρίου

 

Στη διάρκεια αυτής της ετήσιας δραστηριότητάς του, ο Τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ είχε ακόμη την τιμή και τη χαρά να συνεργαστεί με εξαιρετικούς πανεπιστημιακούς και καλλιτεχνικούς φορείς. Έχτισε δυνατές γέφυρες ουσιαστικής, πολιτιστικής αφύπνισης και επικοινωνίας μεταξύ των χώρων καλλιέργειας του πνεύματος και της τέχνης και των πολιτών και υπόσχεται να συνεχίσει αυτή την επένδυση στον πολιτισμό και στην καλλιέργεια της ψυχοπνευματικής υπόστασης των πολιτών, με την ίδια ζέση και δημιουργικότητα.

Ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος – Κατέλαβε τη θέση του Απόστολου Κατσιφάρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ