Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα άτομα που είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη (video)

Συνεχίζονται οι έρευνες στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης είναι το τελευταίο πρόσωπο που τον είδε πριν χαθούν τα ίχνη του.

<p>mesologi-mikroskopio-synoomiilies-kreopwlh</p>

Συνεχίζονται οι έρευνες στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης είναι το τελευταίο πρόσωπο που τον είδε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ σκυλιά, drones και δύτες που «χτενίζουν» για ενδέκατη μέρα την περιοχή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου όπου εκεί εντοπίστηκαν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου Μπάμπη.

Ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν το Σάββατο (13/1) στη λιμνοθάλασσα, και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη. Η περιοχή θεωρείται δύσκολη καθώς ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες, είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ.

Αναζητούν τα άτομα που επικοινώνησε ο κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του 31χρονου

Από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει ότι μετά τη συνάντηση του 50χρονου κρεοπώλη με τον 31χρονο Μπάμπη, εκείνος επικοινώνησε με διάφορα άτομα πριν του κατασχέσουν το κινητό του οι Αρχές.

Σύμφωνα με το Star, σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της έρευνας θεωρείται ο εντοπισμός αυτών των ατόμων, γιατί ενδέχεται ο 50χρονος κρεοπώλης να έχει αποκαλύψει σε κάποιο από τα άτομα τί έκανε την κρίσιμη μία ώρα μετά την εξαφάνιση του νεαρού, καθώς έως τώρα επικαλείται κενά μνήμης.

«Πρόσωπο-μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, έκανε λόγο για πρόσωπο-μυστήριο στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου.

«Το καλό είναι ότι επειδή εξετάστηκε το τηλέφωνο της αδερφής του Μπάμπη το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το iCloud με το τηλέφωνο του 31χρονου έχει επικεντρωθεί η Αστυνομία μέσω του στίγματος σε συγκεκριμένη περιοχή» ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο κ. Καλλιακμάνης.