ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Εκδήλωση την Κυριακή στο ΚΑΠΗ για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Μεσολόγγι: Εκδήλωση την Κυριακή στο ΚΑΠΗ για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Μεσολόγγι: Εκδήλωση την Κυριακή στο ΚΑΠΗ για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Κώστας Λύρος: «Έχουμε βαθύτατη υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να τους τιμούμε, να τους στηρίζουμε και να εξελίσσουμε το δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας»

Μια γιορτή αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία, στην προσφορά των αγαπημένων μας προσώπων, από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον, διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στις 11 π.μ  στο χώρο του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.).

Η εκδήλωση υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την  Τρίτη Ηλικία (1η Οκτωβρίου), με στόχο τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να διασκεδάσουν με μουσική, χορό και φαγητό.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την  Τρίτη Ηλικία ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος ανέφερε:

«Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου τιμά πάντα και δείχνει απεριόριστο σεβασμό στην Τρίτη ηλικία,  ώστε οι συνάνθρωποί μας να έχουν την θέση που τους αξίζει κάθε μέρα, ενισχύοντας και στηρίζοντας τις δομές της φιλοξενίας τους, με αίσθημα συνείδησης κι ανθρωπιάς  και αυτό αποτυπώθηκε με

την αυξητική τάση των μελών του Κ.Α.Π.Η, που έχουν ξεπεράσει τα 300 μέλη. Πέραν από την διανομή του υγειονομικού υλικού (μάσκες, αντισηπτικά κ.τ.λ), τις ποικίλες δράσεις μας, καλλωπίσαμε το κτίριο του Κ.Α.Π.Η. ενισχύσαμε το κέντρο με μηχανήματα και αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις δωρεές .Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να εξελίσσουμε το δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου γιατί η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι αξίες που ο Δήμος μας πάντα πρέπει να προάγει».

Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του στη Φωκίδα

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ