ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Δήλωση Καρατζογιάννη για την απομάκρυνση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Πάνου Παπαδόπουλου

Μεσολόγγι: Δήλωση Καρατζογιάννη για την απομάκρυνση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Πάνου Παπαδόπουλου

Μεσολόγγι: Δήλωση Καρατζογιάννη για την απομάκρυνση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Πάνου Παπαδόπουλου

Σε δήλωση προέβη ο Δ/ντης Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” για την απομάκρυνση του Διοικητή Πάνου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Καρατζογιάννης ανέφερε τα εξής:

Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία απομάκρυνσης του Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Πάνου Παπαδόπουλου, από του Υπουργείο Υγείας.

Ως Δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, η οποία “σηκώνει” εδώ και 1,5 χρόνο το μεγαλύτερο βάρος αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, ΔΗΛΩΝΩ ότι η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με τον κ. Παπαδόπουλο, ως Διοικητή του Νοσοκομείου, υπήρξε άψογη και αποτελεσματική, που είχε ως συνέπεια να αναβαθμιστούν σε μεγάλο βαθμό οι παρεχόμενες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, πράγμα ιδιαίτερα αξιοζήλευτο για ένα Νοσοκομείο της κλίμακας του Μεσολογγίου.

Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση– ειδικότερα τώρα εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και λειτουργίας στο Νοσοκομείο μας ενός πρότυπου Εμβολιαστικού Κέντρου, με θεαματικά αποτελέσματα – δεν υπάρχει κανένας λόγος απομάκρυνσης του κ. Παπαδόπουλου από τη θέση ευθύνης που κατέχει, διότι αυτό θα έχει απρόβλεπτες παρενέργειες.

Καρατζογιάννης Δημήτριος

Δ/ντης Παθολογικής Κλινικής

Νοσοκομείου Μεσολογγίου

«ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Άδειες οδήγησης με υπηρεσίες μέσω του gov.gr και στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr