ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Η διαστημική άποψη του κορονοϊού στα μάτια ενός 7χρονου

Μεσολόγγι: Η διαστημική άποψη του κορονοϊού στα μάτια ενός 7χρονου

Μεσολόγγι: Η διαστημική άποψη του κορονοϊού στα μάτια ενός 7χρονου

Η περίοδος του κορονοιού έχει επηρεάσει αρνητικά τους πάντες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων άλλαξε, ο φόβος του θανάτου έχει κυριαρχήσει παντού. Ο άνθρωπος βρέθηκε απροετοίμαστος μπροστά στην απειλή του αόρατου εχθρού και σε πολλές περιπτώσεις ανήμπορος να προφυλαχτεί 100%  με αποτέλεσμα να θρηνεί χιλιάδες νεκρούς.

Το μέλλον φαίνεται αβέβαιο και η κοινωνία προσπαθεί να συμπορευτεί με την απειλή του κορονοιού προς την κανονικότητα. Η όλη κατάσταση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν κλεισμένα στα σπίτια τους  μακριά από τα σχολεία και τους τόπους παιχνιδιού, μαζί με τους γονείς τους, στερούμενα τις αγκαλιές και τα χάδια των παππούδων και γιαγιάδες των.

Ο χρόνος εγκλεισμού στα σπίτια έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να εκφραστούν με ζωγραφιές βλέποντας με τα δικά τους μάτια την κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα.

Μια τέτοια ζωγραφιά εμπνεύστηκε ο μικρός 7χρονος Μεσολογγίτης μαθητής της Α΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου Κερασιώτης Σεραφείμ που ζωγράφισε το ηλιακό μας σύστημα στην εποχή του κορονοιού.

Την ζωγραφιά του την αφιερώνει με πολύ αγάπη στους συμμαθητές του και στην αγαπημένη του δασκάλα Μαίρη Γιώτη.

Οι παππούδες και γιαγιάδες του

Σεραφείμ και Αγγελική Κερασιώτη – Βασίλης και Μαίρη Καρακούση

aixmi-news.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανυπομονεί να βγούμε από την καραντίνα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr