ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Στο Χ.Υ.Τ.Α. εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ (εικόνες)

Μεσολόγγι: Στο Χ.Υ.Τ.Α. εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ (εικόνες)

Μεσολόγγι: Στο Χ.Υ.Τ.Α. εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ  (εικόνες)

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκαν χθες εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ ΟΤΑ) μετά από σχετική πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στο Τύπο, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας περιηγήθηκαν στους χώρους του ΧΥΤΑ, του Εργοταξίου και του Δήμου όπου διαπίστωσαν δια ζώσης τα προβλήματα που καταγγέλλονται από τους εργαζόμενους.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, συναντήθηκαν με εργαζομένους του Δήμου και ενημερώθηκαν από τους ίδιους  για τα προβλήματα, τις συνθήκες και τις συμπεριφορές αιρετών που επικρατούν στο Δήμο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε γόνιμη συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο. “Διαβεβαίωσαν και δεσμευτήκαν για μία ακόμη φορά για την συμπαράσταση της Oμοσπονδίας στα σοβαρά προβλήματα που διαπίστωσαν και για την μεταφορά αυτών στο ανώτερο δυνατό επίπεδο”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνεται η εικόνα που συνάντησαν κατά την επίσκεψή τους  στο Μεσολόγγι οι συνδικαλιστές.

Δυτικής Ελλάδα: Συναίνεση αλλά και κριτική για το Τεχνικό Πρόγραμμα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr