ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Αντί για κατ’ οίκον περιορισμό οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Μεσολόγγι: Αντί για κατ’ οίκον περιορισμό οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Μεσολόγγι: Αντί για κατ’ οίκον περιορισμό οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Προσβλήθηκε από κορωνοϊό αλλά αψήφησε τις οδηγίες και έκανε βόλτες με αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο άνδρας είναι θετικός στην Covid-19 και καταχωρημένος στη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τα ενεργά κρούσματα που είναι υποχρεωμένα να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό προς αποφυγή διασποράς της νόσου.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου διαπιστώθηκε ότι ο ένας Ρομά οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και συνελήφθη.

Όταν κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι εκτός των άλλων, είναι και ενεργό κρούσμα κορωνοϊού, καταχωρημένο στη σχετική λίστα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και θα έπρεπε να βρίσκεται σπίτι του, βεβαιώθηκε σε βάρος του το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί από τους αστυνομικούς η σχετική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και για παράβαση των ειδικών μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρά το γεγονός ότι  καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Αστυνομικό Τμήμα φορούσε μάσκα, τόσο οι αστυνομικοί της πρωινής βάρδιας της Τρίτης όσο και αυτοί της Τροχαίας που ήρθαν σε επαφή μαζί του θα υποβληθούν σε προληπτικά τεστ κορωνοϊού, ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του Αστυνομικού Τμήματος.

Πηγή: karvasaras.gr

Ναύπακτος: Ρυμουλκούσε σαν …κύριος ξένο τροχόσπιτο!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr