ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός με έργα ύψους 130.000 ευρώ – “Έπεσαν” οι υπογραφές

Μεσολόγγι: Αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός με έργα ύψους 130.000 ευρώ – “Έπεσαν” οι υπογραφές

Μεσολόγγι: Αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός με έργα ύψους 130.000 ευρώ  – “Έπεσαν” οι υπογραφές

Ο Δήμος Μεσολογγίου, στο πλαίσιο ενίσχυσης και αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού σε δρόμους του Δήμου, εκπονεί την υλοποίηση του έργου «Έργα ηλεκτροφωτισμού Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου» προϋπολογισμού 129.993,84 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, το έργο αφορά στην αποκατάσταση των βλαβών σε διάφορα σημεία του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε οδούς, πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους του Δήμου μας με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση των συγκεκριμένων δικτύων.

Ειδικότερα θα τοποθετηθούν 30 ιστοί ηλεκτροφωτισμού με βραχίονα και φωτιστικά σώματα led 100 watt οι οποίοι θα τροφοδοτούνται από νέο δίκτυο με υπόγεια καλωδίωση.

Τα σημεία που θα τοποθετούνται οι νέοι ιστοί θα υποδεικνύονται από την υπηρεσία και θα προκύπτουν από τα αιτήματα των πολιτών για επέκταση δημοτικού φωτισμού, ενώ περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση – αντικατάσταση 25 φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά σώματα led 100 watt.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος, ανέφερε: «Συνεχίζουμε με έργα αναγκαία για την περιοχή μας. Ο Δήμος θα γίνει πιο φωτεινός. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την ασφάλεια του πολίτη και για την καλυτέρευση της ζωής του. Με το έργα ηλεκτροφωτισμού θα βελτιωθούν χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως κακός ή ανύπαρκτος φωτισμός σε διάφορα σημεία και παράλληλα να εξασφαλίσουμε καλύτερης ποιότητας φωτισμό, αφετέρου δε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα προς όφελος των συνδημοτών μας».

Συντηρήσεις και αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ