ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Άμεσα κίνητρα στο προσωπικό για την υποστήριξη των εμβολιαστικών γραμμών προτείνει ο διοικητής του νοσοκομείου

Μεσολόγγι: Άμεσα κίνητρα στο προσωπικό για την υποστήριξη των εμβολιαστικών γραμμών προτείνει ο διοικητής του νοσοκομείου

Μεσολόγγι: Άμεσα κίνητρα στο προσωπικό για την υποστήριξη των εμβολιαστικών γραμμών προτείνει ο διοικητής του νοσοκομείου

Την ανάγκη να δοθούν άμεσα κίνητρα σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στη μάχη κατά της πανδημίας και την υποστήριξη του εμβολιαστικού κέντρου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αναπλ. διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Πάνος Παπαδόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του όπου διατυπώνονται συγκεκριμένες προτάσεις αναφέρονται χαρακτηριστικά:

“Η μάχη κατά της πανδημίας καλά κρατεί. Το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου μας λειτουργεί πλέον με υποδειγματικό τρόπο, παρότι η υποστήριξη οκτώ (8) εμβολιαστικών γραμμών είναι πολλές φορές πέρα και πάνω από τις αντοχές των εργαζομένων.
Η αρνητική εξέλιξη ένταξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου σε περιοχή πολύ αυξημένου κινδύνου με σοβαρό αυστηρό γενικό lockdown, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την όλη κατάσταση.
Ήρθε η ώρα της πράξης για την οικονομική –πέραν της ηθικής- στήριξης του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και λοιπού προσωπικού που οι αντοχές του τείνουν να εξαντληθούν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:
• Την καταβολή ενός (1) επιπλέον μισθού στο σύνολο του προσωπικού όλων των Νοσηλευτικών μονάδων.
• Την ένταξη των Νοσηλευτών στα βαρέα και ανθυγιεινά.
• Τον διπλασιασμό της αμοιβής του πάσης φύσεως προσωπικού που συμμετέχει στους εμβολιασμούς (Νοσηλευτικό, Διοικητικό κ.λ.π.) καθώς και τον υπολογισμό ως ενεργού εφημερίας όλων των Ιατρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ήρθε η ώρα να εισακουσθούμε , γιατί και η πανδημία είναι παρούσα και οι εμβολιασμοί θα συνεχισθούν επί μακρόν!”.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr