ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολόγγι: Άφησαν τη συνεδρίαση, πήγαν παραλία και έβγαζαν selfies – Επικριτικός ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μεσολόγγι: Άφησαν τη συνεδρίαση, πήγαν παραλία και έβγαζαν selfies – Επικριτικός ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μεσολόγγι: Άφησαν τη συνεδρίαση, πήγαν παραλία και έβγαζαν selfies – Επικριτικός ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Έντονη κριτική τους δημοτικούς συμβούλους που απουσίαζαν αδικαιολόγητα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου εξέφρασε ο πρόεδρος του Ιωάννης Τσώλος.

Σε γραπτή του δήλωση εκφράζει τη θλίψη του για τη ματαίωση της συνεδρίασης όπου επρόκειτο να εκλεγεί νέο μέλος στην Οικονομική Επιτροπή. Μάλιστα, καυτηριάζει τη στάση ορισμένων να βγάζουν selfie στην παραλία, την ώρα που θα έπρεπε να λαμβάνουν μια σοβαρή απόβαση για το Δήμο, προσβάλοντας με αυτόν τον τρόπο το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεσολογγίου στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Η «αδικαιολόγητη» απουσία ορισμένων δημοτικών συμβούλων από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στις 31-07-22 για την εκλογή νέου μέλους στην Οικονομική Επιτροπή στη θέση του, δίχως αιτιολόγηση του παραιτηθέντος μέλους Χρήστου Τέγα, παρά την προφορικώς και εγγράφως επισήμανση της ανάγκης να παραστούν προκαλεί θλίψη και πολλά ερωτηματικά.

Η απροκάλυπτη δε επίδειξη τους, να απολαμβάνουν το χόμπι και τις παραλίες «αυτοφωτογραφιζόμενοι», την ίδια ώρα που θα έπρεπε να βρίσκονται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αν μη τι άλλο,  προσβάλει το θεσμό του κορυφαίου Πολιτικού Οργάνου του Δήμου μας.

Είμαι υποχρεωμένος, ως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και έχοντας την ευθύνη για την προστασία του κύρους του, να “καταδείξω” το γεγονός.

Αναλογιζόμενος μάλιστα, την κρισιμότητα της ματαιωθείσας συνεδρίασης για την λειτουργία του Δήμου και την επιζήμια αναστολή σημαντικών λειτουργιών, που προκαλεί, κρίνω τις συμπεριφορές αυτές επιεικώς ανεύθυνες και με απροσδιόριστα κίνητρα, άσχετα αν προέρχονται από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που διατείνονται «γνώστες και προστάτες» του Δήμου μας.

Αν νομίζουν κάποιοι, ότι με εκβιαστικού τύπου κινήσεις, θα καταφέρουν να «φρενάρουν» την λειτουργία του Δήμου, δεν πρόκειται να το επιτρέψω ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επανερχόμενος στο επίμαχο ζήτημα, καλώ για μια ακόμη φορά τα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου μας, να αναλογιστούν την κρισιμότητα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας και να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μου και να προσέλθουν στην κατά το νόμο επαναλαμβανόμενη συνεδρίαση της 7ης Αυγούστου 2022”.

Δύσκολα στεριώνει μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ