ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΜεσάριστα Αιτωλοακαρνανίας: Διασκέδαση τον Δεκαπενταύγουστο στην πλατεία υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Μεσάριστα Αιτωλοακαρνανίας: Διασκέδαση τον Δεκαπενταύγουστο στην πλατεία υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Μεσάριστα Αιτωλοακαρνανίας: Διασκέδαση τον Δεκαπενταύγουστο στην πλατεία υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Κάλεσμα στην εκδήλωση του Δεκαπενταύγουστου απευθύνει  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Τα «ΜΕΣΑΡΙΣΤΕΙΑ 2022» ανοίγουν σε λίγες ημέρες τις πύλες τους. Μια εκδήλωση που στήνεται εδώ και μήνες, γίνεται στις 15 Αυγούστου 2022 και ώρα 22:00μμ πραγματικότητα. Πού; Που αλλού στην γραφική πλατεία του χωριού μας στη Μεσάριστα Μακρυνείας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει, τον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, τα τοπικά εδέσματα, χειροποίητα σουβλάκια από τις ψησταριές της όμορφης Μεσάριστας αλλά και να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του μέσω της πλούσιας σε δώρα, λαχειοφόρου αγοράς.

Τέλος τη βραδιά μας θα λαμπρύνουν 2 συγκροτήματα. Το λαϊκό σχήμα με τον εξαίρετο μπουζουξή Κάρπο Κουτσούμπα θα συναντήσει την παράδοση που πρεσβεύει το δημοτικό συγκρότημά SibeΜΟΡΙΑ, μια ομάδα από εξαιρετικούς νέους οργανοπαίκτες από το Αγρίνιο που με πολλή αγάπη και σοβαρότητα ερευνούν και αποδίδουν τις παραδοσιακές μουσικές της Δυτικής Ρούμελης.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό, γέλιο & τραγούδι.

 

Ηλεία: Η φωτιά στα Λεχαινά αποκάλυψε αρχαίους κίονες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ