ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜέσα από κλήρωση οι φετινοί κυπελλούχοι των ΕΠΣ

Μέσα από κλήρωση οι φετινοί κυπελλούχοι των ΕΠΣ

Μέσα από κλήρωση οι φετινοί κυπελλούχοι των ΕΠΣ

Μέσα από κλήρωση αναμένονται να αναδείχνουν οι κυπελλούχοι σε όσες ΕΠΣ δεν έχουν γίνει οι τελικοί κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΠΟ. Έτσι ΑΕ Μεσολογγίου και Παναγρινιακός θα μπουν στην κληρωτίδα ώστε να προκύψει ο φετινός κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

aitosports.gr

Η ΑΕΜ θα γιορτάσει τα 90 της χρόνια στη Γ΄ Εθνική!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr