ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜερμίγκης: Δεν είναι κομοδίνα οι εργαζόμενοι

Μερμίγκης: Δεν είναι κομοδίνα οι εργαζόμενοι

Μερμίγκης: Δεν είναι κομοδίνα οι εργαζόμενοι

Μερμίγκης: Δεν είναι κομοδίνα οι εργαζόμενοι

Η ένταση της αντιπαράθεσης ανάμεσα στο Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου και το Π. Καψάλη από το «Αγρίνιο Μπορείς» αναφορικά με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου για να λειτουργήσει η Υπηρεσία Δόμησης της Αμφιλοχίας, είναι η αλήθεια ότι κάπως ξένισε.

Το ερώτημα, που εξέφρασε ο Π. Καψάλης, για το πόσο θα επιβαρυνθεί η υπηρεσία του Αγρινίου από αυτόν τον πρόσθετο όγκο δουλειάς και αν αντέχει, είναι ένα θεωρητικά εύλογο ερώτημα. Βέβαια πάντοτε έχει τη δική του σημασία ο τόνος με τον οποίο εκφέρονται τα ερωτήματα και τα σχόλια που τα συνοδεύουν.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν πάει πολύ καιρός που το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας είχε παρατηρήσει σε ανακοίνωσή του ότι «το κλείσιμο μιας ΥΔΟΜ (π.χ. Αμφιλοχίας) με μεταφορά των αρμοδιοτήτων της σε μια άλλη (π.χ. Αγρινίου) χωρίς την ταυτόχρονη ενίσχυση της δεύτερης με μόνιμο προσωπικό θα οδηγήσει και την δεύτερη σε απορρύθμιση με συνέπεια να ταλαιπωρούνται τόσο οι Πολίτες όσο και οι εργαζόμενοι».

Πάντως ο επικεφαλής του Ανυπότακτου Αγρινίου Στ. Μερμίγκης με την αναφορά του πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι κομοδίνα» άφησε να εννοηθεί ότι αν ο πρόσθετος όγκος δουλειάς στην υπηρεσία του Αγρινίου δημιουργούσε ανυπέρβλητα προβλήματα, τότε οι εργαζόμενοι θα αντιδρούσαν.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ξεχάσαμε τις «κυρώσεις που θα δάγκωναν» και κερδίσαμε…  ρεκόρ υπερπτήσεων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr