ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που δεν έδωσαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Αμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που δεν έδωσαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Αμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που δεν έδωσαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κίνηση μελών του ΜεΡΑ25 να μην δώσουν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού πήγε να τους χαιρετήσει και εκείνα όχι μόνο δεν έτειναν το χέρι τους αλλά ένα εξ αυτών ακούστηκε να λέει προς τον πρωθυπουργό «να μου κοπεί το χέρι».

«Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό» σχολίασε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαριάνα Τσίχλη, δε, όχι μόνο δεν επέκρινε τη συμπεριφορά αυτή αλλά την επικρότησε με ανάρτησή της στο Twitter χρησιμοποιώντας τη φράση «πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες».

Δεν αξίζει κανένας πολιτικός πολιτισμός στον πρωθυπουργό της φτώχειας, του αυταρχισμού και των υποκλοπών.
Πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες του @mera25_gr- Συμμαχία για τη Ρήξη στην Κυψέλη!

Αντίθετα με ό,τι συνέβη στο εκλογικό περίπτερο του ΜεΡΑ25, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε», ένα μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε «πολιτικός πολιτισμός» με τον πρωθυπουργό να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη πέρασε και από το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και χαιρέτισε όσους βρίσκονταν εκεί οι οποίοι ανταπέδωσαν.

 

 

protothema.gr

 

 

 

 

Εντυπωσιακό βίντεο – σποτ Σταρακά από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ