ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜενίδι Αμφιλοχίας: Πιο εύκολη η ζωή των ψαράδων με νέο τρέιλερ καθέλκυσης των αλιευτικών σκαφών

Μενίδι Αμφιλοχίας: Πιο εύκολη η ζωή των ψαράδων με νέο τρέιλερ καθέλκυσης των αλιευτικών σκαφών

Μενίδι Αμφιλοχίας: Πιο εύκολη η ζωή των ψαράδων με νέο τρέιλερ καθέλκυσης των αλιευτικών σκαφών

Ένα ολοκαίνουριο τρέιλερ καθέλκυσης αλιευτικών σκαφών, παραχωρεί εντός των ημερών στον Αλιευτικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Ο Άγιος Αθανάσιος». το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα των επαγγελματιών αλιέων του Μενιδίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, το τρέιλερ καθέλκυσης, το οποίο θα αντικαταστήσει το παλιό και φθαρμένο τρέιλερ που χρησιμοποιούνταν έως τώρα, πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και θα αποτελέσει ένα επαγγελματικό εργαλείο στα χέρια των αλιέων, διευκολύνοντάς τους στο έργο τους, προσφέροντα ταχύτητα και ασφάλεια στην εκτέλεση καθημερινών εργασιών.

«Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών αλιέων και με δικά μας έξοδα κατασκευάσαμε σε εξειδικευμένο συνεργείο το τρέιλερ καθέλκυσης. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη όλων των σχετικών προδιαγραφών, αφού επιθυμία μας είναι να στηρίξουμε έμπρακτα τον αλιευτικό κλάδο.

Το τρέιλερ που χρησιμοποιούνταν έως τώρα παρουσίαζε σημαντικές φθορές και θα απομακρυνθεί, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες το καινούριο τρέιλερ θα πάρει τη θέση του», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας Κώστας Διγώνης.

Αγρίνιο: 17 Σεπτεμβρίου η νέα ημερομηνία της συναυλίας της Πέγκυ Ζήνα και του Θέμη Αδαμαντίδη – Τι ισχύει για τα εισιτήρια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ