ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜένει κλειστό όλο το 2024 το ΟΑΚΑ, είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει παραδέχθηκε ο Βρούτσης

Μένει κλειστό όλο το 2024 το ΟΑΚΑ, είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει παραδέχθηκε ο Βρούτσης

Μένει κλειστό όλο το 2024 το ΟΑΚΑ, είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει παραδέχθηκε ο Βρούτσης

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ουσιαστικά παραδέχθηκε πως είναι άγνωστο το πότε θα ανοίξει πάλι το ΟΑΚΑ, ενώ επισήμανε πως η Πολιτεία θα είναι δίπλα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Μεγαλύτερο από ότι αρχικά υπολογιζόταν φαίνεται να είναι το πρόβλημα με το ΟΑΚΑ. Μιλάμε για το κεντρικό μεγάλο γήπεδο και το ποδηλατοδρόμιο που έχουν και τα δύο κλείσει από την στιγμή που έχει γίνει γνωστό το πόρισμα για την μη στατική επάρκεια στα στέγαστρα του Καλατράβα που έχουν τα δύο αυτά γήπεδα.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στα χρήματα που δαπανήθηκαν και θα δαπανηθούν για επισκευαστούν τα γήπεδα αυτά επισημαίνοντας αρχικά πως το ποδηλατοδρόμιο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2024, ενώ για το ποδοσφαιρικό γήπεδο απέφυγε να απαντήσει με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμο μέσα στο 2024.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού τόνισε επίσης πως η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα σε Παναθηναϊκό (χρησιμοποιούσε το ΟΑΚΑ για τους αγώνες του Europa League στο ποδόσφαιρο) και την ΑΕΚ (χρησιμοποιούσε το «Γ. Κασσιμάτης» για τα παιχνίδια χάντμπολ ανδρών).

Πηγή: gazzeta.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ