ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΜεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή αιμοδοσία του Θέρμου

Μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή αιμοδοσία του Θέρμου

Μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή αιμοδοσία του Θέρμου

21 μαθητές του Λυκείου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και προσηλθαν στην Αιμοδοσία. O Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου, Κωνσταντίνος Μαραγιάννης σε σχετική ανάρτησή του αναφέρει:

“Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση στη Νέα Αιμοδοσία που οργάνωσε στο Θέρμο ο Σύλλογος Αιμοδοτών. Προήλθαν 65 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 55 μονάδες αίματος. Αξιοσημείωτη η ανταπόκριση των μαθητών του Λυκείου αφού προήλθαν 21 νέοι αιμοδότες, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι αν οργανωθεί εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία της εθελοντικής Αιμοδοσίας στο χώρο των σχολείων και της νεολαίας θα αποδώσει και θα λύσει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η ιατρική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αποτελούμενη από τους γιατρούς Δήμητρα Λεμπούση, Χαρά Σαπατζιώτη, τις νοσηλεύτριας Τζένη Αντωνοπούλου και Βάγια Παπατριανταφύλλου δεν σήκωσαν κυριολεκτικά κεφάλι και μόχθησαν για την επιτυχία της Αιμοδοσίας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εργατικότητα τους και την ευσυνειδησία τους. Τους ευχαριστούμε όλους, όπως και τους οδηγούς Ανδρέα Σταυρου και Δημήτρη Ρουγκαλα που μετέφεραν το συνεργείο της Αιμοδοσίας στις Θέρμο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιμοδότες και στους μαθητές και τους νέους αιμοδότες που ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους το Σύλλογο και την ίδια την ιδέα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο.”

Δείτε επίσης: Εργασίες συντήρησης σήμανσης και ασφάλισης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Αχαΐας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr