ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής έλαβε χώρα νωρίς σήμερα το μεσημέρι, για φωτιά στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας, στην περιοχή «Λαναραίικα», με οχήματα από Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Eιδικότερα, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι σε δασική έκταση και άρχισε να επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα συνολικά πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου που με περίπου δέκα πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Σημειώνεται ότι χάρη σε αυτή την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και η φωτιά δεν πρόλαβε να θέσει σε κίνδυνο δύο σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την δασική έκταση όπου εκτυλίχθηκε η πυρκαγιά. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της δασικής έκτασης που έχει καεί από τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική ενεργεί την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στην εκδήλωση της πυρκαγιάς, ενώ ερευνάται αυτή να ξεκίνησε από ιδιώτη που έκαιγε χόρτα και η κατάσταση να του ξέφυγε.

karvasaras.gr

Στο νοσοκομείο γυναίκα που παρασύρθηκε από ταξί στο κέντρο του Αγρινίου (φωτο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr