ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι Ιερή Πόλη the game Κεφάλαιο ΙΙΙ Ο Κυνηγός (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι Ιερή Πόλη the game Κεφάλαιο ΙΙΙ Ο Κυνηγός (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι Ιερή Πόλη the game Κεφάλαιο ΙΙΙ Ο Κυνηγός (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Αγαπήθηκε απ’ την πρώτη στιγμή. Η Ιερή Πόλη the game απέκτησε φίλους απ’ την πρώτη διοργάνωσή της πριν τρία χρόνια περίπου, που την ακολουθούν μέχρι και σήμερα αναμένοντας τους νέους γρίφους και τις νέες αποστολές.

Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Οκτωβρίου η πόλη αλλά και όσοι συμμετείχαν στο παιχνίδι έζησαν μια νέα περιπέτεια με το νέο κεφάλαιο της Ιερής Πόλης the game.

To φετινό σενάριο τα είχε όλα. Πρωτότυπες αποστολές και γρίφους που απαιτούν πνευματική εγρήγορση και κοφτερό μυαλό, αλλά και δοκιμασίες που χρειάζονται επιδεξιότητα και τέχνη.

Η ομάδα παραγωγής του παιχνιδιού φρόντισε μέχρι και για την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μοναδικό σενάριο που θα ξεκινά απ’ την αρχαιότητα έως το σήμερα.

Κεντρικό πρόσωπο της Ιερής Πόλης ήταν ο Γιάννης Γούναρης, ο κυνηγός του Ομέρ Βρυώνη. Το τραγικό εκείνο πρόσωπο που επέλεξε να θυσιάσει την οικογένειά του και να σώσει το πολιορκημένο Μεσολόγγι τον Δεκέμβριο του 1822 κατά την πρώτη πολιορκία απ’ τους τούρκους.

Οι παίκτες, μέσα από μία σειρά αποστολών και γρίφων προσπάθησαν, με την βοήθεια των Ιερών Λόχων, να παραδώσουν το μήνυμα του Κυνηγού στην φρουρά του Μεσολογγίου και να σώσουν την πόλη. Σαν σε ταξίδι χρονομηχανής αναβίωσαν οι οπλίτες του αρχαίου Ιερού Λόχου των Θηβών, οι Ιερολοχίτες του Αλ. Υψηλάντη, ο Ιερός Λόχος του B.Π.Π. αλλά και ο σημερινός Ιερός Λόχος των Ε.Δ.

Στο μοναδικό αυτό ταξίδι στο χρόνο οι ομάδες ψυχαγωγήθηκαν, διασκέδασαν και έμαθαν για την ιστορία της πατρίδας μας σε μια περιπέτεια που ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου κι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Ποιος νίκησε; ‘Όλοι!

Με σενάριο στημένο με τέτοιο τρόπο που εξασφάλισε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, όλες οι ομάδες έζησαν το 98% του σεναρίου μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που ανάδειξε τον νικητή. Ύστερα από μια περίοδο αναστολής, λόγω covid, ο «Σολωμός» επανέρχεται δυναμικά.

Ο χειμώνας ξεκινά πολλά υποσχόμενος.

onairnews.gr

Ο «οδικός χάρτης» για την αντιμετώπιση των καταστροφών στον κάμπο Λεσινίου αποφασίσθηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με πρωτοβουλία του Σπ. Λιβανού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr