ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή οι 7οι “Εν Νικόπολει Άκτια” αγώνες δρόμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή οι 7οι “Εν Νικόπολει Άκτια” αγώνες δρόμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή οι 7οι “Εν Νικόπολει Άκτια” αγώνες δρόμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή που ξεπέρασε τους 400 αθλητές πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα, οι 7οι “Εν Νικόπολει Άκτια” αγώνες δρόμου, που διοργανώθηκαν από το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας με τη συνεργασία του Δήμου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων και της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Φέτος η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Καλαϊτζή, ενώ πολλά ήταν τα μηνύματα των αθλητών που συμμετείχαν για τη γενοκτονία των ποντίων αλλά και για την προσφορά και τον εθελοντισμό αφού στην πλατεία Ανδρούτσου που έγιναν οι απονομές στήθηκε μια μικρή γιορτή τα έσοδα της οποία θα δοθούν στο μικρό Ραφαήλ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Οι δρομείς των 10 χιλιομέτρων ξεκίνησαν από το στάδιο της Αρχαίας Νικόπολης, των 5 χιλιομέτρων από τη Λ. Ιωαννίνων, ενώ οι μαθητικοί αγώνες ξεκίνησαν από το πλακόστρωτο στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Καρυωτάκη. Όλοι οι τερμάτισαν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο και στη συνέχεια στην πλατεία Ανδρούτσου έγιναν οι απονομές των μεταλλίων από το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, τον πρόεδρο του Δημοτικό συμβουλίου και εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού κ. Δημήτρη Καραμανίδη την εντεταλμένη σύμβουλο Παιδείας, πολιτισμού και πρόνοιας κ. Αθηνά Κωνσταντάκη και τη διοίκηση του συλλόγου δρομέων.

Στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συνεχάρη το σύλλογο δρομέων και τους εθελοντές και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στη συγκεκριμένη διοργάνωση ώστε οι αγώνες δρόμου να αναβαθμιστούν.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Η Ναυπακτιώτισσα Γιάννα Κοκόρου στην ομάδα «Μεσολόγγι 2008»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ