ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΜεγάλη δυναμική του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας “δείχνει” έρευνα

Μεγάλη δυναμική του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας “δείχνει” έρευνα

Μεγάλη δυναμική του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας “δείχνει” έρευνα

Η μεγάλη δυναμική του Νεκτάριου Φαρμάκη στη Δυτική Ελλάδα αποτυπώνεται σε  έρευνα για τις Περιφέρειες του digital poll της εταιρείας GOOD Affairs που δημοσιεύει σήμερα ο AIRETOS.GR.

Η έρευνα διεξήχθη από τις 14 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου του 2022 και συμμετείχαν 6.848 άτομα από όλη την Ελλάδα και στα αποτελέσματα διαφαίνεται ότι  στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας το παιγνίδι είναι ανοιχτό για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023.

Στη Δυτική Ελλάδα, στο ερώτημα “Πώς κρίνετε τη θητεία του περιφερειάρχη σας κ. Φαρμάκη;”, το 23,5% απάντησε “πολύ καλή” και το 20,7 “καλή” (συνολικά 44,2%). Το 39,3% απαντάει θετικά στο ερώτημα αν θα τον ψήφιζε στις εκλογές (26,7%: σίγουρα ναι,  12,6%: μάλλον ναι). Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη στις περιφερειακές εκλογές του 2019 είχε λάβει ποσοστό 36,98% και στο δεύτερο 56,38%.

Δείτε τα σχετικά γραφήματα:

 

 

 

Στο πλαίσιο της έρευνας διατυπώθηκαν και ερωτήματα σχετικά το όριο θητειών για τους περιφερειάρχες και αν αυτοί θα πρέπει να εκφράζουν τον κομματικό τους φορέα.

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες στην έρευνα:

Σε άλλο σημείο της έρευνας η ανεργία (σε ποσοστό 40,8%) θεωρείται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Δυτικής Ελλάδας.

Παιδίατροι για έξαρση γρίπης: «Εμβολιασμός για όλα τα παιδιά από 6 μηνών και άνω και διπλό self test»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ