ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜεγάλη Χώρα: Ξαναχτίστηκε το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου – Είχε γκρεμιστεί το 2019 (εικόνες- βίντεο)

Μεγάλη Χώρα: Ξαναχτίστηκε το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου – Είχε γκρεμιστεί το 2019 (εικόνες- βίντεο)

Μεγάλη Χώρα: Ξαναχτίστηκε το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου – Είχε γκρεμιστεί το 2019 (εικόνες- βίντεο)

Το Στολίδι του χωριού  της Μεγάλης Χώρας το Εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου ξαναχτίστηκε, είχε γκρεμιστεί το 2019 από κάποιος συγχωριανό.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου οι κάτοικοι της περιοχής θα εκπληρώσουν την υπόσχεση τους – τάμα προς τον Άγιο Νικόλαο, να μεταφέρουν την Ιερά Εικόνα του με τα χέρια τους και πάλι στη θέση της στο Εξωκκλήσι (ώρα αναχώρησης : 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου).

Ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος στο λογαριασμό του στο facebook αναφέρει:

Ήταν αρχές Αυγούστου του 2019, όταν ένας συγχωριανός μας, μες την παραφροσύνη του, γκρέμισε το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρισκόταν στον κάμπο του χωριού μας, την μεγάλη Χώρα. Έκτοτε, πολύ νερό κύλισε στο αυλάκι, ο συχωριανός μας μετανόησε, ζητώντας την συχώρεση του μακαριστού μας μητροπολίτη κκ. Κοσμά, ο οποίος φυσικά έκανε δεκτή την ειλικρινή του μετάνοια και εμείς όλοι μαζί, δώσαμε την υπόσχεση να το ξαναχτίσουμε. Αυτήν την ημέρα λοιπόν θα γιορτάσουμε την ερχόμενη Πέμπτη 19/05 στις 6μμ, αφού θα μεταφέρουμε την ιερά εικόνα του αγίου, από τον Ι.Ν Αποστόλου Παύλου, εκεί που της αρμόζει, στο ξωκλήσι.

Σήμερα οι εξετάσεις της «ελληνικής PISA» σε 600 σχολεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ