Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 10o Τουρνουά σκάκι BLITZ LEPANTO

Δέκα (10) χρόνια συνεχόμενα ο Αθλητικός Σκακιστικός Ομιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) 'ΕΠΑΧΤΟΣ' διοργανώνει το τουρνουά σκακιού BLITZ “LEPANDO” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου…

skaki-lepanto

Δέκα (10) χρόνια συνεχόμενα ο Αθλητικός Σκακιστικός Ομιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) 'ΕΠΑΧΤΟΣ' διοργανώνει το τουρνουά σκακιού BLITZ “LEPANDO” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Ένα τουρνουά από τα πολυπληθέστερα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα διεξήχθη το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στο Καφε LET'S ART στη Ναύπακτο, με τη συμμετοχή εξήντα πέντε (65) σκακιστών από διάφορες περιοχές.

(Ναύπακτο- Αγρίνιο- Μεσολόγγι- Πάτρα- Πύργο – Ζάκυνθο κλπ.)

Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση από τον Α.Σ.Ο.Ν. ΕΠΑΧΤΟΣ που διαφημίζει την πόλη της Ναυπάκτου και σε συνδιασμό με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας, προσέλκυσε αρκετά άτομα στην πόλη.

Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς ANKONtech , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και σε όλους   όσους βοήθησαν.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Τζότζολης Χαράλαμπος   με δεύτερο τον Παππά Ανδρέα ,τρίτο τον Σπηλιόπουλο Αλέξιο & τέταρτο τον Κούρογλου Κων/νο.

Στη κατηγορία των γυναικών  πρώτη η Καλύβα Κυρ,δεύτερη Πολύζου Διο, & τρίτη Μπανιά  Ελένη.

Από τη Ναύπακτο μετάλλιο στις ηλικιακές κατηγορίες πήραν οι Κούρογλου Κων,Ευστρατίου Αν,Μπανιά Αγγ,Βασιλόπουλος Ιωα,Καρασμαίλη Γεω,.& Βλάχος Παυ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σελίδα http://chess-results.com/tnr381651.aspx?lan=1&art=1&rd=11&turdet=YES

aixmi-news.gr

Πάλαιρος: Νομιμοποιήθηκε το παραλιακό μέτωπο σε Ρεμπελέικα και Όχθια