ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜέγα το… χάλι γύρω από την λαϊκή του Σαββάτου στο Αγρίνιο!

Μέγα το… χάλι γύρω από την λαϊκή του Σαββάτου στο Αγρίνιο!

Μέγα το… χάλι γύρω από την λαϊκή του Σαββάτου στο Αγρίνιο!

Μέγα το… χάλι γύρω από την λαϊκή του Σαββάτου στο Αγρίνιο!

Κυριολεκτικά, δεν υπάρχει παράβαση και τριτοκοσμική συμπεριφορά που να μην λαμβάνει χώρα στους δρόμους γύρω από την περίφημη λαϊκή αγορά του Αγρινίου του Σαββάτου.

Ειδικά στην οδό Μάνου Κατράκη μεταξύ των δύο μεγάλων σούπερ μάρκετ που υπάρχουν στην περιοχή, κάποιες στιγμές νομίζεις ότι έχει μεταφερθεί με κάποιον τρόπο σε κάποια αγορά στο Καράτσι του όμορφου Πακιστάν.

Στις κάθετες οδούς βγαίνεις μόνο με… δική σου ευθύνη αφού το παρκάρισμα πάνω στις γωνίες είναι απαραίτητες. Η πλήρης αναρχία του πάρκινγκ και της κίνησης με κάθε παράνομο τρόπο!

Στα σημεία που η βλάστηση είναι πυκνή και ακούρευτη μπορείς να θαυμάσεις-συνήθως δίπλα από το νέο ιδιωτικό γηροκομείο που έχει φτιαχτεί- μπορείς να δεις παιδιά και κυρίες Ρομά να κάνουν τις ανάγκες τους μέσα στα χόρτα!

Διάφοροι νεαροί περιδιαβαίνουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα με υαλοκαθαριστήρες που τους εγκαθιστούν επί τόπου σε ένα από τα πιο νέα παρεμπόρια της πόλης, ενώ το «κλου» της υπόθεσης είναι μια δυο κλούβες με ταλαίπωρα κοτόπουλα και άλλα δύστυχα πουλιά που είναι παρκαρισμένες στον δρόμο μέσα στον ήλιο-και όσα ζήσουν!

Περιέργως, γι’ αυτό το θέαμα δεν κάνουν κάτι οι χιλιάδες φιλόζωοι της περιοχής Αγρινίου μαζί και με τους αντισπισιστές που θαυμάσαμε μέσα στο Πάσχα να γράφουν διάφορα συνθήματα της μόδας στους τοίχους κατά του εθίμου της σφαγής των αρνιών! Φαίνεται ότι η αγάπη για τα ζώα πάει ανάλογα με τον βασανιστή…

Γ.Σ.

Ας ασχοληθούμε, δεν είμαστε ΗΠΑ να γκρεμίζουμε και να ξαναχτίζουμε ΜΕΘ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr