ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΜε το βλέμμα στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο iSyriza υποβάλλουν αίτηση όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι – Ανάρτηση Στ. Κασσελάκη

Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο iSyriza υποβάλλουν αίτηση όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι – Ανάρτηση Στ. Κασσελάκη

Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο iSyriza υποβάλλουν αίτηση όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι – Ανάρτηση Στ. Κασσελάκη

Με το βλέμμα στραμμένο στο συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ και με μεγάλο στοίχημα την κάλπη των ευρωεκλογών, πριν από λίγο με ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να είναι υποψηφιοι στις ευρωεκλογές με το κόμμα να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα isyriza.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση στα social media προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας όσους πολίτες θέλουν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για τις ευρωεκλογές στο isyriza.

«Σε 4 μήνες έχουμε ευρωεκλογές. Για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια μικρή επανάσταση.

Επειδή τους υποψήφιους ευρωβουλευτές θα τους αποφασίσει η κοινωνία και όχι τα κλειστά κομματικά γραφεία.

Αν θέλεις να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου τώρα, στο https://www.isyriza.gr/submit_your_euroelection…

Κι ύστερα, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν και θα αναδείξουν τους υποψήφιούς μας για την Ευρωβουλή.

Γίνε κομμάτι της μεγάλης μάχης της ευρωπαϊκής Προόδου απέναντι στην ευρωπαϊκή συντήρηση.

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη σημαίνει κοινωνικό κράτος και φορολόγηση των πλουσίων, κόντρα στη Δεξιά των ελίτ.

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη σημαίνει το τέλος της δογματικής λιτότητας κόντρα στη Δεξιά της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη σημαίνει Δημοκρατία και κράτος Δικαίου κόντρα στη Δεξιά των παράνομων παρακολουθήσεων.

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη σημαίνει εργασιακά δικαιώματα κόντρα στη Δεξιά της εργασιακής ζούγκλας.

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη σημαίνει ανθρώπινα δικαιώματα και αλληλεγγύη κόντρα στη Δεξιά του φόβου και της μισαλλοδοξίας.

Για πρώτη φορά σε ελληνικό κόμμα, μπορείς να πάρεις το αύριο στα χέρια σου.

Χωρίς κονέ, αδιαμεσολάβητα, μπαίνεις στην πρώτη γραμμή.

Είναι μία τομή για την ελληνική Δημοκρατία. Και είμαι περήφανος που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται το πρώτο κόμμα που υιοθετεί μια τέτοια διαδικασία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τις ευρωεκλογές 2024 από στοίχημα των κομμάτων σε στοίχημα της κοινωνίας».

Προσυνεδριακές διαδικασίες: Στη Θεσσαλία το επόμενο αναπτυξιακό συνέδριο

Στο εσωκομματικό πεδίο, τα βλέμματα είναι ήδη στραμμένα στο συνέδριο στα τέλη Φεβρουαρίου. Ο κ. Κασσελάκης προετοιμάζεται για το αναπτυξιακό – περιφερειακό συνέδριο της Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λάρισα. Την Κυριακή θα βρίσκεται στο Βόλο με αφορμή τη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Ενόψει του συνεδρίου, την Τετάρτη συνεδρίασε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή. Υπήρξε μία πρόταση για να συζητηθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για εκλογή μελών νομαρχιακών και συνέδρων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας iSyriza.

Ωστόσο διατυπώθηκαν επιφυλάξεις από αρκετά στελέχη, για το κατά πόσο θα λειτουργούσε πραγματικά αντιπροσωπευτικά μία τέτοια διαδικασία, εφόσον δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να προηγείται με φυσική παρουσία η γνωριμία και διάλογος με τα στελέχη.

 

Πηγή: ertnews.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ