ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε το βλέμμα στην ΚΕΔΕ ο Γιώργος Παπαναστασίου

Με το βλέμμα στην ΚΕΔΕ ο Γιώργος Παπαναστασίου

Με το βλέμμα στην ΚΕΔΕ ο Γιώργος Παπαναστασίου

Σε προεκλογικούς ρυθμούς παραμένει ο Γιώργος Παπαναστασίου δύο περίπου μήνες μετά την θριαμβευτική του επικράτηση από την πρώτη Κυριακή με 49%, καθώς φαίνεται ότι πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην ΚΕΔΕ.

Αυτό καταλαβαίνει εύκολα κανείς από τις επαναλαμβανόμενες παρουσίες του στις ημερίδες που διεξάγει αυτή την περίοδο η Κεντρική Ένωση των Δήμων για τους νεοεκλεγέντες δημάρχους. Η παρουσία του στην ημερίδα που έγινε στα Γιάννενα για τους αυτοδιοικητικούς της Δυτικής Ελλάδας και της Ηπείρου ήταν κάπως αναμενόμενη. Ωστόσο ο Γ. Παπαναστασίου ήταν παρών και στις ημερίδες που έγιναν στην Αθήνα για τους δημάρχους της Αττικής και της Πελοποννήσου καθώς επίσης και της νησιωτικής Ελλάδας, ενώ βρέθηκε και στη Θεσσαλονίκη για την αντίστοιχη ημερίδα που έγινε για τους αυτοδιοικητικούς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο στόχος που έχει θέσει ο δήμαρχος Αγρινίου για τις επικείμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ δεν έχει γίνει γνωστός από τον ίδιο.  Λέγεται ότι στοχεύει στη θέση του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ… Όμως αυτή τη φορά γενικότερα στη ΚΕΔΕ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν και αυτό γιατί στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εξελέγησαν αρκετοί «αντάρτες» δήμαρχοι της ΝΔ, ενώ στα σκαριά φαίνεται ότι υπάρχει και «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο για την προεδρία της ΚΕΔΕ απέναντι στο Λάζαρο Κυρίζογλου, είτε από το δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη. Κωνσταντέλλο, είτε από το δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Πάντως ο Γ. Παπαναστασίου, αν και πολλάκις έχει εκφραστεί με θετικά λόγια για τον νυν πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, εθεάθη σε αυτές της ημερίδες της ΚΕΔΕ, να κάθεται σε κάποιες περιπτώσεις μαζί με το Γρηγόρη. Κωνσταντέλλο, που τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να υπαναχωρεί από την αρχική του πρόθεση για «αντάρτικο» στην ΚΕΔΕ. Για το δήμαρχο Αγρινίου πάντως το προηγούμενο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες, που τον ήθελαν να σκέφτεται να διεκδικήσει ακόμη την προεδρία της ΚΕΔΕ, φυσικά όχι ως «αντάρτης», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον του δημάρχου δεν παραμένει ζωηρότατο, από τη στιγμή που περιοδεύει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ