ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδητα«Με το φόβο και το πένθος συνοδοιπόρους η Κατούνα»

«Με το φόβο και το πένθος συνοδοιπόρους η Κατούνα»

«Με το φόβο και το πένθος συνοδοιπόρους η Κατούνα»

«Με το φόβο και το πένθος συνοδοιπόρους η Κατούνα»

Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Το Κέντρο Υγείας Κατούνας λειτουργεί μόνο τα πρωινά και δεν εφημερεύει τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Το τελευταίο συμβάν, με το θάνατο ενός 40χρονου άνδρα από την περιοχή, έγινε μια ακόμη αφορμή η τοπική κοινωνία να θυμώσει με τους αρμοδίους που αφήνουν το πρόβλημα να χρονίζει. Αυτή τη φορά ένας διασώστης του ΕΚΑΒ με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε με πολύ γλαφυρό τρόπο την οργή της τοπικής κοινωνίας κατά πάντων.

Στην ανάρτηση του αναφέρει :
«Με συνοδοιπόρο το φόβο και το πένθος ζουν οι κάτοικοι της Κατούνας…
ΕΣΕΙΣ – ΕΣΥ, που δώσατε τις πληροφορίες σε τηλεφωνική συνομιλία με το γράφειο του τέως αναπληρωτή υπουργού για το πόσο κοντά στην Κατούνα είναι οι υγειονομικοί σταθμοί που μπορούν οι κάτοικοι να απευθυνθούν σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, να πάτε στην οικογένεια να δώσετε θερμά συλλυπητήρια και πάλι…
Εσείς κύριε ΚΑΡΒΕΛΗ που χθες κιόλας με μπλοκάρατε για να μην μπορώ να σχολιάζω στις αναρτήσεις σας, να μας πείτε ποιος έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την παραμικρή, την ελάχιστη ελπίδα για ζωή. Ποιός είναι αυτός που μας αφαιρεί το δικαίωμα να πεθάνουμε σε ιατρικό περιβάλλον και όχι στο δρόμο.
Κύριοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ακούτε; Οι ψηφοφόροι σας πεθαίνουν!!!! Αφήνουν παιδιά ορφανά, κλείνουν σπίτια… Ακούει κανείς;;
Τέλος, κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ… Εσείς κύριε δήμαρχε, που με την απραξία σας αφήνετε έναν τόπο να ερημώνει, δυστυχώς για σας δεν έχω λόγια…»

10 ευρώ ή δυο χιλιάρικα και λουκέτο;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ