Με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συναντήθηκε η Γεωργία Μπόκα

Συζητήθηκε και το ενδεχόμενο ημερίδα για την οικογένεια να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου

mpoka-kefala-1

Συνάντηση εργασίας με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρία Κεφάλα στο Υπουργείο είχαν η αντιδημάρχος κ. Γεωργία Μπόκα και η διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου κ. Μαρία Τσίνα.

Στόχος ήταν η ενημέρωση για τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιούνται στο Δήμο Αγρινίου, η βελτίωση τους καθώς και η ανάπτυξη και παροχή νέων προγραμμάτων.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας που είναι στις 15 Μαΐου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας προγραμματίζει τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Ο θεσμός της Οικογένειας: Προκλήσεις, Κοινωνική Συνοχή και Υποστήριξη».

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών με σκοπό την ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο θεσμός της Οικογένειας σήμερα και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει σε αυτές το κράτος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με την υφυπουργό, κ. Κεφάλα , δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθεί η υλοποίηση της ημερίδας, που προαναφέρθηκε, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.