ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταMε συμβολισμό και σε σημαδιακή… ημερομηνία η υποψηφιότητα Παπαναστασίου

Mε συμβολισμό και σε σημαδιακή… ημερομηνία η υποψηφιότητα Παπαναστασίου

Mε συμβολισμό και σε σημαδιακή… ημερομηνία η υποψηφιότητα Παπαναστασίου

Παρουσία των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έκαναν σήμερα αυτοψία σε έργα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ, ο Δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα την εκ νέου υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Αγρινίου. Και το έκανε με έναν εξόχως συμβολικό – σημειολογικό τρόπο, μέσα από τα εργοτάξια, αλλά και σε μια σημαδιακή… ημερομηνία.

Γιατί, όταν σαν σήμερα το 2019 επανεξελέγη, σίγουρα δεν θα φανταζόταν ότι τέσσερα χρόνια μετά, ακριβώς την ίδια μέρα, θα βρίσκονταν στο Αγρίνιο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι για να του δώσουν την… πάσα να δηλώσει την υποψηφιότητά του προβάλλοντας το ισχυρότερό του “χαρτί”, δηλαδή τα έργα του ΕΣΠΑ.

«Σαν σήμερα, το 2019, οι Αγρινιώτες με τίμησαν με ψήφο εμπιστοσύνης και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου. Τέσσερα χρόνια μετά, Ευρωπαίοι και Έλληνες αξιωματούχοι, αξιολογούν και εντυπωσιάζονται από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη για τη νέα θητεία!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Η υποψηφιότητα του Γ. Παπαναστασίου ασφαλώς και θεωρούνται δεδομένη το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο με επίσημο τρόπο το εναρκτήριο λάκτισμα από την πλευρά του δεν είχε δοθεί, ίσως γιατί το προηγούμενο διάστημα τα πάντα επισκιάζονταν από τις εθνικές εκλογές. Τελικά αυτό συνέβη με τρόπο αρκούντως συμβολικό.

Εφημερίδα Συνείδηση

Πόσοι θα μπορέσουν να κάνουν πλήρη συνδυασμό στο τέλος στους δήμους;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ