ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜε νέο πρόεδρο στο Ευηνοχώρι

Με νέο πρόεδρο στο Ευηνοχώρι

Με την επικεφαλίδα «ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ» η νεοφώτιστη στην Α΄ΕΠΣΝΑ Ακαδημία Ευηνοχωρίου γνωστοποιεί αλλαγές στα διοικητικά, αφού στο Διοικητικό Συμβούλιο εισχώρησαν νέα πρόσωπα με όρεξη για να ανεβάσουν κι άλλο τα στάνταρς της ομάδας.

Νέος πρόεδρος είναι ο Μιχάλης Γρίβας και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ακαδημίας υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές των οποίων η απόκτηση θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.
«Μετα απο γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 17 Ιουνίου με επιτυχία ανέδειξε ένα νέο διοικητικό σχήμα με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες. Πρόεδρος αναδείχτηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Γρίβας Μιχάλης. Το συμβούλιο απαρτίζεται από νέους ανθρωπους,Τσακανίκας Νίκος, Διαμαντόπουλος Θανάσης, Πιστιόλης Θεόδωρος, Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, Φλώρος Γιώργος, Μπαλκούρας Αλέκος, Κρέτσης Γεώργιος, Ξηρός Κωνσταντίνος, Ξηρός Δημήτρης και Γρίβας Κωνσταντίνος. Στόχος της νέας διοίκησης είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Τις επόμενες ήμερες θα ανακοινωθούν οι παίκτες που ήδη έχουν κλείσει».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr