ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜε μεγάλη επιτυχία έγινε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Δυτικής Ελλάδος 2014

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Δυτικής Ελλάδος 2014

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Δυτικής Ελλάδος 2014 που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου στην πόλη μας. Συγκεκριμένα, στο κτίριο του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας αγωνίστηκαν 33 αθλητές από το Αγρίνιο και 70 αθλητές από τη Δυτική Ελλάδα και την Αθήνα.

Μάλιστα τους αγώνες τίμησαν και τρεις πρωταθλητές Ελλάδας, οι κ. Παπαχατζής Νικόλας, Μπομπολάκης Σταύρος και Δελημπαλταδάκης Νίκος (ο τελευταίος είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος 2014).

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 21:00 και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 4 Μαΐου στις 14:30 με την απονομή των επάθλων.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου στους αγώνες.

Στην κατηγορία Ζευγών 1-6 οι Καρράς Ευάγγελος – Καρατάσος Θεόδωρος τερμάτισαν 2οι μεταξύ 20 ζευγών, ενώ οι Θεοχάρη Ελένη – Σβερδίλας Λουκάς κέρδισαν το κύπελλο πρώτου μικτού ζεύγους. Επίσης οι Γκουρνέλος Αντρέας – Χαρατσάρης Κώστας κέρδισαν την υποκατηγορία των Μαθητών.

Στις Ομάδες 1- 9 οι Καρράς Ευάγγελος – Καρατάσος Θεόδωρος (αγωνιζόμενοι με τους Κατσίποδα Δ. και Λεάκο Δ. από την Καλαμάτα) τερμάτισαν 3οι και οι Πρέκας Ευάγγελος, Σεργίου Χριστόδουλος, Μωραΐτη Φυλλίτσα και Τσιτσιμελή Μίρκα 4οι.

Τέλος στη μεγάλη κατηγορία ζευγών Open (1-16) συμμετείχαν 23 ζεύγη και την πρώτη θέση κατέλαβε ο δάσκαλος του ομίλου Κούρτης Δημήτρης (αγωνιζόμενος με τον Πατρινό κ. Χλιάπα Ιωάννη) ενώ οι Μερίτσης Άνθιμος – Τζελαλίδου Δήμητρα κέρδισαν την υποκατηγορία 1-11.

Στις ομάδες Open (1-16) οι Κούρτης Δημήτρης (του ομίλου μας), Καραγιαννόπουλος Λάζαρος, Γκουγιάνος Τάκης, Μαγκλάρα Αγγελική (των Ιωαννίνων) και Κοτινάς Σπύρος (από την Κέρκυρα) κατέλαβαν την πρώτη θέση, οι Μερίτσης Άνθιμος, Τζελαλίδου Δήμητρα, Φαρμάκης Νίκος και Νίκα Νανά (η κ. Νίκα αγωνίζεται στον Πειραιά) την 3η θέση ενώ οι Τζογάνης Θεόδωρος – Τσοβόλας Σπύρος αγωνιζόμενοι με τους Αβδούλο Σ., Ριτσώνη Ε., Παπαζατζή Ν. και Νικολαΐδη Π. (αθλητές από την Αθήνα) στην 4η. Στον ίδιο αγώνα οι Σκαβάρας Δημήτρης, Παπασπύρου Δημήτρης, Τσαμης Χρήστος και Αναγνωστός Κώστας τερμάτισαν 5οι.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr