ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜε Γερμανό και Σταυροθανάση ο Α.Ο.

Με Γερμανό και Σταυροθανάση ο Α.Ο.

Αλλαγές στις κομβικές θέσεις του προέδρου και του προπονητή για τον Α.Ο. Αγρινίου ενόψει της νέας σαιζόν στο Βόρειο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Νέος πρόεδρος ο Περικλής Γερμανός (φωτο) και προπονητής ο Θόδωρος Σταυροθανάσης.
Βέβαια στα διοικητικά δεν υπάρχει μεγάλη «στροφή», αφού ο Περικλής Γερμανός ήταν όλα αυτά τα χρόνια ενεργός και ως χορηγός – χρηματοδότης. Απλά με αυτή την κίνηση θα ηγείται στο Δ.Σ. και όπως ο ίδιος αναφέρει σε δηλώσεις του θα λειτουργήσει μαζί όλη η ομαδα ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει ψηλά τον Α.Ο. Επίσης ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook: «Kάποια πράγματα στη ζώη θέλουν άμεσες αποφάσεις και πράξεις. Με βάση τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ολοι μας την σημερινη εποχή και με γνώμονα το καλό της πόλης μου και την αγάπη για το μπασκετ πήρα την απόφαση να αναλάβω πρόεδρος στον ΑΟΑ.  Στόχος η στελεχωση της ομάδας με ντόπια παιδιά και η δημιουργία, έστω και αργά, αγρινιώτικης φιλοσοφίας.Με την βοήθεια όλης της διοίηκησης και των στενών μου φίλων, που ήδη υπάρχει,  αλλά και της τοπικής κοινωνίας τότε μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».
Στην τεχνική ηγεσία,  μετά την αποχώρηση του Γιάννη Διαμαντάκου, η επιλογή του Θόδωρου Σταυροθανάση συνιστά διαφοροποίηση καθώς πρόκειται για έναν Αγρινιώτη προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το «νέο αίμα» της περιοχής. Η συνεργασία συμφωνήθηκε για ένα χρόνο και δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αγρινίου ανακοινώνει  την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θεόδωρο Σταυροθανάση για συμβόλαιο 1+1. Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο της Γ.Ε.Α., και ειδικά τον κύριο Τάκη Τσιρώνη για την κατανόηση του καθώς και την διάθεση να βοηθήσει τον σύλλογο σε μια δύσκολη στιγμή».
Ο Α.Ο. Αγρινίου θα αγωνίζεται του χρόνου στον Βόρειο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατήγοριας με τους εξής αντιπάλους: ΒΟΝΙΤΣΑ, ΑΣΤΑΚΟΣ,  Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΜΕΛΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ, Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr