ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜαζική συμμετοχή στην κοπή της πίτας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Μαζική συμμετοχή στην κοπή της πίτας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Μαζική συμμετοχή στην κοπή της πίτας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και μηχανικών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ!

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Λίνος Μπλέτσας, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από ολόκληρο το νομό!

Ο κ. Μπλέτσας αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς του Περιφερειακού Τμήματος, στο πλαίσιο του οποίου αναμένονται να συνεχιστούν οι καινοτόμες δράσεις και ενέργειες και για την συμβολή του ΤΕΕ σε θέματα που απασχολούν άμεσα τους πολίτες, αλλά και τον ρόλο του ΤΕΕ ως σύμβουλο της πολιτείας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Αγρινιώτης Πολιτικός Μηχανικός και υπάλληλος του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Αγρινίου Θανάσης Αντωνόπουλος για τη σημαντική συμβολή του στην κατασκευή και λειτουργία του εργαλείου GIS του Δήμου Αγρινίου, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας στο Πολυτεχνείο!

Συγκεκριμένα ο Ελευθέριος Λαζαρίνης, ο οποίος εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. (Αθήνα), η Παναγιώτα Στόλλα που εισήχθη στο τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. (Αθήνα) και ο Ιάσωνας – Ηρακλής Παπασπύρου που εισήχθη στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. (Αθήνα).

Το φλουρί στην πίτα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ήταν μια χρυσή λίρα!

Αποσπάσματα από την ομιλία του προέδρου:

Αγρίνιο: Με ασφάλεια η πρόσβαση στο Μουσικό Σχολείο μετά τις εργασίες ανάπλασης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ