ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜαζικές οι ακυρώσεις εμβολιασμών με το AstraZeneca – 9 νέες εμβολιαστικές γραμμές σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

Μαζικές οι ακυρώσεις εμβολιασμών με το AstraZeneca – 9 νέες εμβολιαστικές γραμμές σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

Μαζικές οι ακυρώσεις εμβολιασμών με το AstraZeneca – 9 νέες εμβολιαστικές γραμμές σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

Την ώρα που σχεδιάζεται η δημιουργία νέων εμβολιαστικών γραμμών στην Αιτωλοακαρνανία παρατηρείται μαζική ακύρωση των ραντεβού για εμβολιασμό με  AstraZeneca στα Κέντρα Υγείας της περιοχής.

Υπό το φόβο πιθανών παρενεργειών, πολίτες  που επρόκειτο να εμβολιαστούν με το AstraZeneca ακυρώνουν μαζικά τα ραντεβού τους στα Κέντρα Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Κ.Υ. Αιτωλικού όπου χθες, όπως αποκάλυψε στο sinidisi.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος, δεν πραγματοποιήθηκε κανένα εμβόλιο.  Οι ακυρώσεις αφορούν ακόμα και περιπτώσεις πολιτών που έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του AstraZeneca.

Για το λόγο αυτό ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί αναγκαίο το προσωπικό των Κέντρων Υγείας τα οποία δέχονται “βροχή” ακυρώσεων, να συνδράμει στο έργο των νέων εμβολιαστικών γραμμών που σχεδιάζεται να δημιουργηθούν σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εννέα γραμμές εκ των οποίων οι πέντε αφορούν το Μεσολόγγι.  Επιβεβλημένη θεωρεί ο διοικητής και την περεταίρω στελέχωση με προσλήψεις από τη λίστα επικουρικού προσωπικού ώστε να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο να σχηματίζονται ουρές έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τις νέες γραμμές στο Μεσολόγγι, πρότεινε τη διαμόρφωση της αίθουσας εκδηλώσεων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Φοιτητές ΔΠΠΝΤ προς Πρωθυπουργό: Επιλέξαμε να σπουδάσουμε στο Αγρίνιο και γίναμε φοιτητές δεύτερης κατηγορίας εξαιτίας της προηγούμενης κυβέρνησης

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr