ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣτο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο

Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο

Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα (01.02.2020) ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών που θα έχει ο κ. Γεραπετρίτης με ανθρώπους που έχουν καλή γνώση από τον χώρο του ποδοσφαίρου, τους οποίους και θα ενημερώσει για την επόμενη ημέρα…
Ο Ντέμης Νικολαΐδης επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος που θα λάβει τη σχετική ενημέρωση, λόγω της θητείας του στην ΑΕΚ την περίοδο 2004 – 2009, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πάρει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου που θα αναλάβει τις συζητήσεις με την UEFA και την FIFA.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές την ερχόμενη εβδομάδα θα παραστεί κλιμάκιο από την Ελλάδα στην έδρα της UEFA, όπου θα έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αλλά και εκπροσώπους της FIFA.
Αμέσως μετά, χωρίς να έχει ακόμη καθοριστεί ημερομηνία, θα έρθει στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

newsit.gr

Αγρίνιο: Θέμα χρόνου η μεταφορά των λαϊκών αγορών

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr