ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜάξιμος Μουμούρης: “Ήταν γροθιές, ισχυρά σοκ στη σχέση μας με την Νάντια Γιαννακοπούλου”

Μάξιμος Μουμούρης: “Ήταν γροθιές, ισχυρά σοκ στη σχέση μας με την Νάντια Γιαννακοπούλου”

Μάξιμος Μουμούρης: “Ήταν γροθιές, ισχυρά σοκ στη σχέση μας με την Νάντια Γιαννακοπούλου”

“Η σκέψη είναι αρκετά σοκαριστική στην αρχή” ομολογεί ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο Μάξιμος Μουμούρης συνάντησε τον καλό του συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε με ειλικρίνεια για την εξέλιξη της σχέσης με την σύζυγο του, Νάντια Γιαννακοπούλου και τις διακυμάνσεις που επέφερε σε αυτήν ο ερχομός των τριών παιδιών τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάξιμος Μουμούρης εξομολογήθηκε πως «μαζί με την Νάντια είμαστε σχεδόν 22 χρόνια. Αυτό που συμβαίνει με την Νάντια νομίζω πως είναι ότι απλά έχουμε επιτρέψει να ωριμάσουμε παράλληλα, να επιτρέψουμε δηλαδή ο ένας στον άλλον να πάει στον δρόμο του. Κάτι που στην αρχή δεν ήταν αυτονόητο και έπρεπε να γίνει δουλειά για να μπορέσουμε να το αποδεχθούμε αυτό και να πούμε ότι αυτό είναι το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε για τη σχέση μας. Σιγά σιγά ωριμάζουμε, αλλάζουμε και χαιρόμαστε που ακριβώς βλέπουμε ο ένας τον άλλον να αλλάζει και να ωριμάζει».

«Όλο αυτό άρχισα να λειαίνεται με την άφιξη των παιδιών και ειδικό με το τρίτο. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν γροθιές, ήταν ισχυρά σοκ στη σχέση μας. Το τρίτο όμως ήταν σαν να ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ήταν μεν αυτό που φοβόμασταν πιο πολύ απ’ όλα αλλά ήρθε και έδεσε το γλυκό».

«Δηλαδή η σκέψη και η πραγματικότητα, ότι σε λίγο θα είμαστε πέντε, είναι αρκετά σοκαριστική στην αρχή. Όταν όμως ήρθε η Γκρατσιέλα στη ζωή μας, ακόμα και πριν έρθει, στην εγκυμοσύνη της, σιγά σιγά όλα σαν να έδεσαν κάπως» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με τον Τάσο Ιορδανίδη στην παρουσίαση της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ